Dastaketa gidatuak

Gozatu betiko sukaldaritzaz eta dastatu zapore berriak chef eta sukaldari onenen eskutik.

7 €-tan hasita

Ekainak 1, larunbata

Euskal sagardoa

Euskal Sagardoa jatorri deiturako sagardoak

11:00 - 12:00

Pago Los balancines: ardo-dastaketa

11:00 - 12:00​

Putxeran egindako mokaduak tipularekin​

12:30 - 13:30

Zalla origen agortuta

Zalla: jatorria, esentzia eta tradizioa

12:30 - 13:30​

Putxeran egindako mokaduak tipularekin

14:00 - 15:00

Liébanako ardoak eta Picón gazta

14:00 - 15:00

Jerez agortuta

Jerez: ardo bidaiariak eta Andaluziako tapak

17:00 - 18:00

Ardo apardun harrigarrienak

17:00 - 18:00

Euskal whiskiak
 

18:30 - 19:30

Duero agortuta

Ibilbidea Duero ibaiaren barrena

18:30 - 19:30

Garagardo eta saltxitxak (Thate anaiak)

20:00 - 21:00

Jean Leon: Hollywoodeko istorioa

20:00 - 21:00​

Ekainak 2, igandea

Zalla origen agortuta

Ogi ekologikoa eta gozoki osasungarriak

11:00 - 12:00

Kaitxo unibertsoa: teobromina eta kafeina

11:00 - 12:00

Otxarango bitxi likidoak Asiako ukitu batekin

12:30 - 13:30

Pirinioen bi aldeetako ardoak eta mokaduak

12:30 - 13:30

Bermuta, aperitibo bat baino askoz gehiago

14:00 - 15:00

Shalz agortuta

Friedrich Schatz
ardoak

14:00 - 15:00