Dastaketa gidatuak

Gozatu gustukoen dituzun zaporeez chef onenen eskutik! Enkarterri Fest-eko dastaketa guztiak jaialdirako espresuki prestatutako pintxo esklusiboekin uztartuko dira.

5 €

Irailak 17, larunbata

Dastaketa Aitor Elizegiren eskutik

11:00 - 12:00

Ardo arrosen dastaketa
 

11:00 - 12:00

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82

Jerezko ardo apardunak
 

12:15 - 13:15

1

Txabarri Txakolina
 
 

12:30 - 13:30

Enkarterriko txakolina
 
 

12:30 - 13:30

EmbriagARTE: arte-erakusketa edo ardo-dastaketa?

13:30 - 15:00

Vinos argentinos agotado

Argentina: munduko amaieraren Malbec ardoak

14:00 - 15:00

2

Virgen de Lorea
upategiak
 

14:00 - 15:00

Ardo gozoen
dastaketa
 

17:00 - 18:00

Frantzia: xanpaina eta gaztak

17:00 - 18:00

Long drinks vs. cocktails: long cocktails

17:00 - 18:00

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82

Uharteetako ardoen dastaketa

18:15 - 19:15

GarApar artisau garagardoen dastaketa

18:30 - 19:30

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82

Bi itsaso: Atlantikoa vs. Mediterraneoa

19:30 - 20:30

Bikote bitxia: Gramona eta Joselito

20:00 - 21:00

Irailak 18, igandea

Crosta ogien dastaketa

11:00 - 12:00

Ardo zurien dastaketa

11:00 - 12:00

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82

Mediterraneoko ardoak

12:15 - 13:15

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82

Bhilar: Arabako Errioxako beste ardoa

12:30 - 13:30

Bermut-dastaketa
 

12:30 - 13:30

Laugar garagardoen dastaketa

14:00 - 15:00

extraña-pareja-agotado

Bikote bitxia: Gramona eta Joselito

14:00 - 15:00

Euskal sagardoa + putxerako marmitakoa

14:00 - 15:00

Dastaketa izardunak

Sekulako dastaketa-sorta… Michelin izarra duten hiru sukaldariren eskutik: Sergio Ortiz de Zarate, Pekka Terava eta Zuriñe García.
Estrella

Dastaketa izardunak

 

Sekulako dastaketa-sorta… Michelin izarra duten hiru sukaldariren eskutik: Sergio Ortiz de Zarate, Pekka Terava eta Zuriñe García.