Sekulako zerbait prestatzen ari gara Zallan
ENKARTERRI FEST 2023



Irailak 16 eta 17
UDALETXEKO LORATEGIAKIrailak 16 eta 17
UDALETXEKO LORATEGIAK



Hatzak miazkatzeko moduko asteburua
Ondo jatearen, zapore-dibertsitatearen eta tradizio eta modernotasunaren arteko elkartzearen aldeko apustua da Enkarterri Fest. Sukaldaritza artea izan daitekeela egiaztatu nahi dugu. Zallako Udaletxeko lorategietan izango gara irailaren 16 eta 17an.

Showcooking
Bueltan dira showcooking saioak Enkarterri Fest-en! Era guztietako errezetak egiten ikasiko duzu izen handiko sukaldarien eskutik, Zallako tipula morearen ukitu bereziarekin.

Pintxoen ibilbidea
Zallako tabernek pintxo esklusibo bana prestatuko dute. Proba itzazu guztiak nahi duzun eran edo txakolinarekin uztartuta establezimendu batzuek eskainiko dituzten dastaketetan.

Tailerrak
Etxeko txikienek berezko esparrua izango dute Enkarterri Fest jaialdian, eta primeran pasatuko dute era guztietako errezetak egin eta elikadurari buruz ikasi bitartean. Eman izena!

Dastaketak
Gozatu betiko sukaldaritzaz eta dastatu zapore berriak chef eta sukaldari onenen eskutik. Sakatu hemen dastaketa gidatuetan izena emateko. On egin!

Enkarterri Market
Tentazioan erortzeko eta zapore onenak lortzeko gunea: garagardo, txokolate eta kafe artisauak, marmeladak eta ogiak, txakolinak, gaztak eta, jakina, gure tipula morea.
Dastaketa bizkorrak
Ardo, gazta, kontserba eta beste produktu askoren dastaketa bizkorrak, Penedés-eko jangaietan arreta berezia jarriz. Izena eman gabe!
Previous slide
Next slide
Eta askoz gehiago...

Dastaketa bizkorrak... izena eman gabe
Ardo, gazta, kontserba eta beste produktu askoren dastaketa bizkorrak, Penedés-eko jangaietan arreta berezia jarriz. Izena eman gabe!

Jateko txokoak
Food truck-ak, Penedèsko txokoa, Zallako tabernek egindako pintxo esklusiboen dastaketa gidatuak eta askoz gehiago. Jateko aukerarik ez da faltako!

Doako autobusak Bilbotik
Gozatu Enkarterri Fest jaialdiaz kezkarik gabe! Etorri Zallara eta itzuli Bilbora gure doako autobus zerbitzuarekin. Sakatu hau informazio gehiago lortzeko eta erreserba egiteko.

Penedès Kataluniako eskualde bat da, ardogintza-tradizioagatik ezaguna. Izan ere, bertako ardoek ospea irabazi dute mundu osoan eta berezko jatorri-deitura daukate. Baina Penedèsko gastronomiak askoz gehiago ere eskaintzen du… Dastatu gure zaporeak Enkarterri Fest-en izango dugun postuan!
Penedès,
lurralde
gonbidatua


Gramona eta Joselito,
marka gonbidatuak
Gozo-gozoak dira banan-banan, baina batera ahogozoa egiten duten bikote bitxia osatzen dute. Munduko urdaiazpikorik onenaren eta tradizio handiko upeltegi (Penedèskoa) baten arteko uztarketa bikaina. Marka gonbidatuen karpan aurkituko gaituzu!
Penedès,
lurralde
gonbidatua


Penedès Kataluniako eskualde bat da, ardogintza-tradizioagatik ezaguna. Izan ere, bertako ardoek ospea irabazi dute mundu osoan eta berezko jatorri-deitura daukate. Baina Penedèsko gastronomiak askoz gehiago ere eskaintzen du… Dastatu gure zaporeak Enkarterri Fest-en izango dugun postuan!


Penedès Kataluniako eskualde bat da, ardogintza-tradizioagatik ezaguna. Izan ere, bertako ardoek ospea irabazi dute mundu osoan eta berezko jatorri-deitura daukate. Baina Penedèsko gastronomiak askoz gehiago ere eskaintzen du… Dastatu gure zaporeak Enkarterri Fest-en izango dugun postuan!
Penedès,
lurralde
gonbidatua

Gramona eta Joselito,
marka
gonbidatuak


Gozo-gozoak dira banan-banan, baina batera ahogozoa egiten duten bikote bitxia osatzen dute. Munduko urdaiazpikorik onenaren eta tradizio handiko upeltegi (Penedèskoa) baten arteko uztarketa bikaina. Marka gonbidatuen karpan aurkituko gaituzu!
Gramona eta Joselito,
marka gonbidatuak
marka gonbidatuak
Gozo-gozoak dira banan-banan, baina batera ahogozoa egiten duten bikote bitxia osatzen dute. Munduko urdaiazpikorik onenaren eta tradizio handiko upeltegi (Penedèskoa) baten arteko uztarketa bikaina. Marka gonbidatuen karpan aurkituko gaituzu!

Zallako tipula morearen enbaxadorea
Txema Llamosas
Enkarterri Fest-eko edizio bakoitzean, sukaldari ospetsu bat Zallako tipula morearen enbaxadore izendatzen dugu. Oraingo honetan, Karrantzako Casa Garras jatetxeko (Michelin gidan gomendatua) chefa den Txema Llamosak bere gain hartuko du gure produktu gastronomiko ezagunena aldarrikatzeko ardura.

Tipula morearen enbaxadorea
Txema Llamosas
Enkarterri Fest-eko edizio bakoitzean, sukaldari ospetsu bat Zallako tipula morearen enbaxadore izendatzen dugu. Oraingo honetan, Karrantzako Casa Garras jatetxeko (Michelin gidan gomendatua) chefa den Txema Llamosak bere gain hartuko du gure produktu gastronomiko ezagunena aldarrikatzeko ardura.
Enkarterri Fest argazkietan



















